dimecres, 14 de març del 2012

Arribada

Després d'un dia de viatge i no se quantes hores de vols , perfí em arribat a l'aereoport de Tanjun Puting , a la part Indonesia de la illa de Borneo.
Borneo es un dels pocs llocs del planeta on encara es pot veure en llibertat els Orangutans, Orangutan vol dir home de la selva.
En arribar , el primer que trobem es un aereoport super petit i una pluja torrencial. Allà mateix localitzem al nostre guia , l'August , un indonesi baixet, moré i prim , sería el nostre guia durant tota l'estancia a la illa de Borneo.
Un cop em agafat l'equipatge , ens posem un plàstic al cap i cap al cotxe!!. Després d'una mitja hora  arribem a la zona del embarcader , allà materix coneixem la família del nostre guia que l'han vingut a acomidar. He de dir que el tarannà de la gent d'Indonèsia m'encanta , sempre amb un somrriure als llavis.
Bueno , perfí veiem la que serà la nostra embarcació  durant la nostra aventrura per una de les selves mes maravelloses del nostre planeta!!!!!!!
En pujarl al klotok coneixem al nostre capità i al nostre cuiner, un somriure i marxem cap el parc natural de Tanjun Puting.
L'aventura ha començat!!!!!!

1 comentari: